U bent hier:   Producten

Product varianten

Gevormde producten

Gevormde producten

Vervolgens zijn er twee main stream productgroepen. Niet zozeer de grondstof is afwijkend maar het proces waarin de grondstoffen gebruikt worden. Om bijvoorbeeld aan een exact portie gewicht te kunnen voldoen biedt Fishmasters de mogelijkheid om producten te vormen. De visfilet wordt dan onder lage druk in een voor gedefinieerde vorm geperst. Deze techniek is gebruikelijk bij bijvoorbeeld vissticks of fish for kids producten. Het eindproduct bevat nog steeds de gezonde vetzuren en heerlijke smaak alleen de visstructuur is door het vormen minder zichtbaar.

>> Klik hier voor het assortiment

Premium kwaliteit

Premium kwaliteit

De premium kwaliteit is die van de hele graatloze visfilets. Hier worden Afrikaanse Heek, Alaska Pollak, Nieuw-Zeelandse Hoki en Baltische Kabeljauwfilet voor gebruikt. Met name de structuur van de vis(filet) is hierin goed terug te vinden en de natuurlijke sappen blijven bewaard tijdens het proces.

>> Klik hier voor het assortiment


Grondstoffen

Grondstoffen

Alle grondstoffen voor de Fishmasters producten worden met de grootste zorg ingekocht en verwerkt. Binnen de Kennemervis Group beschikken de bedrijven over korte lijnen met leveranciers en providers van grondstoffen om zo de keten kort te houden. Voor het Lovet assortiment is gekozen voor drie productgroepen en drie verschillende niveaus van kwaliteit en prijs. Deze varianten onderscheiden zich door de hoedanigheid van de gebruikte vis grondstof.